SU Podium Forum
Register  |   |   |  Calendar  |  New Posts
 
 
 


Reply
 
Author Comment
 
openspaces

Registered: Sept 28, 2009
Posts: 11
Reply with quote  #1 
Hello guys,

Can somebody tell me what am missing!
Finally got round to trying the V2 after it has been purchasd for so many months.
But my problem now is that i cant find the Hidden Lem Tab in the material Editor.... Any Clues?

Attached Images
png screen_grab.PNG (147.33 KB, 134 views)


__________________
Its Possible!

davew

Moderator
Registered: Oct 29, 2006
Posts: 1,458
Reply with quote  #2 
You need to download a current release.  Go to the trial page and download a trial version, install it and activate it with your license code.
openspaces

Registered: Sept 28, 2009
Posts: 11
Reply with quote  #3 

 Thanks. I ll give it a shot when i get home.


__________________
Its Possible!
openspaces

Registered: Sept 28, 2009
Posts: 11
Reply with quote  #4 

Thanks again davew. It worked


__________________
Its Possible!
vette01_er

Registered: April 9, 2008
Posts: 77
Reply with quote  #5 
Also having the same problem even after I just redownloaded V2.7 that was released on the 16th.  I cant find the hidden LEM check box anymore!!??  Any help on the issue would be appreciated...  AGAIN: I DID redownload and am operating no a 64 bit windows. 

Thanks
bigstick

Avatar / Picture

Moderator
Registered: Dec 4, 2006
Posts: 8,042
Reply with quote  #6 
If you installed the correct version (it might be that you downloaded one file, but installed another - I've done that ) it ought to just work, unless you have a Windows configuration issue.

Some people have reported problems with webdialogs, not just in Podium, but in SketchUp too.

Check your Podium version first by rendering an image with the info bar turned on and see exactly which version is installed.

__________________

That which does not kill us makes us stronger
-Friedrich Nietzsche

archdesign

Registered: April 17, 2011
Posts: 1
Reply with quote  #7 
Having the same problem - mine says Build 7 Engine 2.31.  I do not have the Hidden LEM or High Intensity check boxes - everything else is there - see attached. 


Attached Images
jpeg hiddenlem.JPG (81.73 KB, 93 views)

Nick00

Avatar / Picture

Maître érudit
Registered: Feb 2, 2009
Posts: 2,591
Reply with quote  #8 
Please enlarge the window size, like you would do with any other window.
It there, just lower. Your window should also be a little wider.

__________________
Podium Tech. Support
jaymari

Registered: June 12, 2012
Posts: 19
Reply with quote  #9 
Anytime I get the same problem as yours, I just always re-installed it again and again, and it would always work that way.
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Powered by Website Toolbox - Create a Website Forum Hosting, Guestbook Hosting, or Website Chat Room for your website.