SU Podium Forum
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
Iliada

Registered:
Posts: 5
Reply with quote  #1 
Hi all, 
I uninstalled and installed a new version of SuPodium on my pc but still the light system panel icon not working on my sketchup.
Please if someone could tell me what to do I would appreciate very much.
Regards.
JustinSlick

Avatar / Picture

Moderator
Registered:
Posts: 493
Reply with quote  #2 
Do you have Sefaira installed by any chance?  This is the most common conflict with the Podium Light system dialog.
__________________
What's New in SU Podium?
What's New in Podium Browser?
Iliada

Registered:
Posts: 5
Reply with quote  #3 
Hi.
I found out which plugin was causing the conflict and it is all sorted.
Thanks for the help.
JustinSlick

Avatar / Picture

Moderator
Registered:
Posts: 493
Reply with quote  #4 
Oh excellent! Which one was it? Would be very useful for us to know.

Thanks,
Justin

__________________
What's New in SU Podium?
What's New in Podium Browser?
Iliada

Registered:
Posts: 5
Reply with quote  #5 
Gabster. It’s useful for bespoke kitchen and furniture.
bigstick

Avatar / Picture

Moderator
Registered:
Posts: 10,704
Reply with quote  #6 
That’s most likely the problem.
The only solution I can think of is to have 2 versions of SU installed the current and the previous version. Use one for Gabster, the other for Podium.

Alternatively you can create a separate user account, install SU, and keep one for Gabster, the other for Podium. You will have to log off one account and log on using the other, it’s not ideal, but I at least it will work.

__________________

That which does not kill us makes us stronger
-Friedrich Nietzsche

Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.