SU Podium Forum
Register  |   |   |  Calendar  |  Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
Lewism96

Registered:
Posts: 6
Reply with quote  #1 
Hi guys,
I'm trying to get a response out of SU Podium, but i've not been successful so far, so thought I would try the Forum instead.

When I produce an animation I cannot get my LEM edge lighting to work, or it will sometimes show up but in patches.
Does anybody know a way to make this happen or is it just a quirk of Podium Walker not to work with LEM strip lighting?

Getting pressure from my Boss to change software so desperate for an answer on this please.

Thanks Lewis
bigstick

Avatar / Picture

Moderator
Registered:
Posts: 10,421
Reply with quote  #2 
A photo to illustrate would be useful...

I presume you are referring to Podium Walker, not Pro Walker, which is the GPU-accelerated version.

PW does support LEMs...

__________________

That which does not kill us makes us stronger
-Friedrich Nietzsche

JustinSlick

Avatar / Picture

Moderator
Registered:
Posts: 357
Reply with quote  #3 
Hey Lewis, I don't see anything from you in the Podium support email -- was it sent from a different name? 

But also... Our regular support guy isn't in the office right now.  If you want to email me directly, I can work with you: justin@cadalog-inc.com

It would probably be easiest to just send the model, if you're willing.

Thanks,
Justin

__________________
What's New in SU Podium?
What's New in Podium Browser?
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.