SU Podium Forum
Register  |   |   |  Calendar  |  Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
johannes

Registered:
Posts: 11
Reply with quote  #1 
Hi everyone!

Today I installed SU13 and Podium V2 Plus Beta.
But i cant register it. My code from the normal V2 includes hyphens, but V2 Plus Beta doesnt accept hyphens. Also copy&paste doesnt work.  --> "Code is invalid".

Or is it a problem that i still have installed SU8 with Podium V2?
DavorP

Avatar / Picture

Moderator
Registered:
Posts: 1,153
Reply with quote  #2 
Product code with hyphens is for Podium Browser and you enter it in Browser window, settings icon. SU Podium licence doesn't have hyphens.
__________________
"Architecture starts when you carefully put two bricks together. There it begins."
Ludwig Mies van der Rohe
johannes

Registered:
Posts: 11
Reply with quote  #3 
Thanks, great xD
davew

Moderator
Registered:
Posts: 1,572
Reply with quote  #4 
I don't think it matters if you put the hyphens in or not.  Browser is the same way.  But if there is a space before the first number and after the first number, both programs read that space as a character...and throws them.  Copy and paste never worked on Podium.
Does not matter that you have it installed on SU 8 either.
bigstick

Avatar / Picture

Moderator
Registered:
Posts: 10,224
Reply with quote  #5 
Copy and paste with the serial number works fine on the Mac BTW.
__________________

That which does not kill us makes us stronger
-Friedrich Nietzsche

Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.