SU Podium Forum
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
ssmily32

Registered:
Posts: 12
Reply with quote  #1 

Hi,
Can someone help me please? I bought Prowalker GPU 3 weeks ago...
been using it since...

Suddenly it's just crashing when I start to render ?

I need to finish a project now :-(

bigstick

Avatar / Picture

Moderator
Registered:
Posts: 10,692
Reply with quote  #2 
You really need to send more information if you want help.

The more information you give us, the less chance there is of having to reply with lots of messages saying, "Have you done this, have you done this, and is this working?"

So here we go:

1. Does this happen with every scene or one specific one?
2. How long was it since your PW worked as expected?
3. Have you run Podium Tools?
4. What hardware do you have?

Have you added components from the 3D Warehouse?




__________________

That which does not kill us makes us stronger
-Friedrich Nietzsche

ssmily32

Registered:
Posts: 12
Reply with quote  #3 
Bigstick... sorry :-)

Someone from cadalog contact me... so didn't have time...

we're doing some tests right now...

will let you know :-)
bigstick

Avatar / Picture

Moderator
Registered:
Posts: 10,692
Reply with quote  #4 
Hope it's resolved soon! There are so many things that can cause issues, that the more information we have at the start, the quicker and easier it is for us to diagnose, and the greater the likelihood of you losing more time and worrying more 😉
__________________

That which does not kill us makes us stronger
-Friedrich Nietzsche

ssmily32

Registered:
Posts: 12
Reply with quote  #5 

Yesss the new version that was released yesterday, resolve my problem :-)

Big Thanks to the 2 guy's from cadalog who helped me :-)

Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.